Dennis Zeegers
Dennis Zeegers

'Naar beurzen om inspiratie op te doen voor dit jaar'

Zakelijk 568 keer gelezen

'Inmiddels hebben we 2017 achter ons gelaten en zijn we begonnen aan een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Er worden goede prognoses afgegeven voor 2018, dus we hopen dat we dit waar kunnen gaan maken. Terugkijkend op 2017 hebben we het jaar goed kunnen afsluiten met een geweldige decembermaand, waarin we weer veel mensen blij hebben gemaakt met de geleverde producten. Het is een feest om dit te doen.

Maar nu zijn we dus begonnen aan het nieuwe jaar. Er zijn al veel Nieuwjaarsborrels georganiseerd waar wij de catering hebben mogen verzorgen. En vanaf nu gaan we ons weer voorzichtig klaarmaken voor het voorjaar. De feestdagen vallen vroeg dit jaar, dus laten we hopen dat we bijvoorbeeld met Pasen al kunnen genieten van een vroege voorjaarszon. Dat maakt die dagen toch altijd wat leuker en kunnen wij al gerechten met asperges maken. Met heerlijke voorjaarsspecialiteiten zoals lamsrack en kalfsoesters. We gaan nu eerst beurzen af om inspiratie op te doen voor dit jaar. Voor bijvoorbeeld het barbecueseizoen, waar nog steeds een behoorlijke ontwikkeling inzit. Nieuwe kruidenrubs met andere smaken voor de grotere vleesdelen in het assortiment, maar ook nieuwe ideeën voor spiesen en dergelijke. Verder is het ook nog eerst carnaval, waarvoor wij weer uit gaan pakken met lekkere producten die bij het feest horen, zoals onze heerlijke balkenbrij, erwtensoep en worstenbroodjes. Ook dit jaar zijn we weer betrokken bij het carnavalsfeest in de stad, zoals op het Ossekoppenplein waar weer mooie feesten georganiseerd worden voor jong en oud door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Al met al weer genoeg ontwikkelingen en activiteiten om er een mooi jaar van te gaan maken. Graag tot ziens in de winkel op winkelcentrum Ussen.'

Dennis Zeegers,
Slagerij Arie Zeegers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant