Berry Hendriks: CyBe Construction
Berry Hendriks: CyBe Construction

Genomineerden voor titel Veelbelovend Ondernemer van het Jaar

Zakelijk 2.209 keer gelezen

OSS | De jury, onder voorzitterschap van burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans, heeft de genomineerden voor de titel Veelbelovend ondernemer van het jaar bekend gemaakt. Wie van deze drie de titel in de wacht sleept, wordt bekend gemaakt tijdens het Business Gala Oss van 17 maart aanstaande. Dan vindt tevens de onthulling plaats van de Ondernemer van het jaar. Voor die ondernemersprijs worden geen genomineerden bekend gemaakt.

De titel Veelbelovend ondernemer van het jaar is bedoeld voor ondernemers die korter dan vijf jaar werkzaam zijn met hun bedrijf. De prijs is zowel een erkenning voor het succes als een stimuleringsprijs. De jury kiest de genomineerden op basis van voordrachten die door ondernemers en inwoners van de gemeente Oss zijn gedaan.

Berry Hendriks: CyBe Construction
"Positief verrast", reageert Berry Hendriks van CyBe Construction, "dat wij zo snel al deze erkenning krijgen." In de goed vier jaar dat CyBe bezig is, ontwikkelde het bedrijf nieuwe technologieën voor 3D betonprinten die nu al internationaal hun weg vinden. Berry: "We ontwikkelen onze printers en de bijbehorende technologie verder door. We passen de 3D printtechnologie zelf toe in bouwprojecten waarin wij als aannemer of onderaannemer werkzaam zijn. Ten slotte verkopen we de printers aan derden." Inmiddels werkt CyBe met zo'n 20 medewerkers aan projecten in Parijs, Dubai, Milaan en Teugen. "In 2018 verwachten we bovendien vijf printers te verkopen aan internationale klanten onder meer in Europa, Azië en Amerika." Voor meer informatie: www.cybe.eu

Sjoerd Roelofs en Pleun Wagemakers: Likon Bodyfashion
Midden in de economische crisis die met name de retail ongekend hard trof,  namen Sjoerd Roelofs en Pleun Wagemakers Koning Bodyfashion over (2015). Inmiddels bestieren zij onder de bedrijfsnaam Likon Bodyfashion met succes samen drie winkels; twee in Oss en een in Uden. "Maar Oss is onze stad", zegt Sjoerd. Dat blijkt ook uit zijn succesvolle inspanningen voor het Uithuis op de voormalige V&D locatie. Sjoerd:  "Het Walkwartier gaat een fantastische impuls aan het centrum geven." Pleun: "Onze taakverdeling maakt dat mogelijk. Ik ben vooral actief op de winkelvloer, stuur onze 18 medewerkers aan en regel de inkoop. Sjoerd werkt meer achter de schermen aan financiën en goederenstromen." Gevraagd naar een reactie op hun nominatie, zegt Pleun: "Wij zijn niet zo van de voorgrond, maar nu ben ik wel heel trots."  "Het is een mooie kroon voor de Koning", sluit Sjoerd af. Voor meer informatie: www.koningbodyfashion.nl.

Cindy Faro en Nienke de Jager: KLIKK
Het werkterrein van dit jonge bedrijf (2016) is het MKB en het MKB+. Cindy: "Wij werken met mensen die zijn vast gelopen waardoor ze niet goed functioneren of verzuimen op het werk." Nienke: "Wij laten het dan niet bij het volgen van een protocol, maar gaan op zoek naar de werkelijke bron van die klachten. Altijd vanuit het idee dat mensen weer een klik krijgen met hun ik, in beweging komen en keuzes gaan maken." Gevraagd naar hun reactie op hun nominatie, volgt enthousiasme: "Geweldig, en zo snel al, we zijn blij verrast en ontzettend trots!" Voor meer informatie: www.klikk.nu.
 

Sjoerd Roelofs en Pleun Wagemakers.
Cindy Faro en Nienke de Jager.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant