Carnaval in Geffen.
Carnaval in Geffen.

Carnaval in Geffen voor de jeugd van 13 tot en met 16 jaar

Carnaval 2.936 keer gelezen

GEFFEN | Rottenrijk beleefde vorig jaar de eerste editie van 'Jeugdcarnaval in de tent bij de tent'. Om jeugd van 13 tot en met 16 jaar ook de mogelijkheid te geven om in Geffen te kunnen carnavallen, bedacht Stichting Rottenrijk dit nieuwe initiatief om voor deze jeugd van Geffen en omgeving een mooi feestje te bouwen. Dit was een schot in de roos, is gebleken.

Ondanks dat het voor de jongeren onbekend terrein was, werden de vier avonden goed bezocht. De zondag was zelfs helemaal uitverkocht. En op de dinsdag was het één groot feest met De Sjieke Bazen, die de hele tent op z'n kop zette. Ook dit jaar gaat er weer zo'n feest komen met 'In de tent bij de tent' in Geffen. "Er is aan alles gedacht", aldus de organisatie. "Goede muziek, lekkere snacks en drankjes te koop en er zijn ook nog andere activiteiten aanwezig." De entree is 5 euro per dag. Een passe partout voor alle dagen kost 15 euro.

Programma
Op zaterdag is er een Hollandse avond met feestDJ Joey, zondag een colourparty met DJ Kelvin, maandag een sjieke avond met De Sjieke Bazen en Dinsdag Voute Avond met DJ Robbie Wiggers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant