The Kik. (Foto: Jaap de Waart)
The Kik. (Foto: Jaap de Waart)

The Kik en Sevn Alias naar Muze Misse

Algemeen 724 keer gelezen

OSS | De line-up van Muze Misse is compleet. De twee podia in het Jan Cunenpark worden zondag 1 juli weer gevuld met divers gezelschap topartiesten. De organisatie heeft vandaag bekendgemaakt dat The Kik en Sevn Alias naar het Osse festival komen.

The Kik is een (Neder)beat band en brengt de jaren '60 weer tot leven. Niet alleen in sound maar ook in stijl. Strak in het pak pakken ze uit deze zomer en bouwt de band een feestje op alweer de twaalfde editie van Muze Misse.

Sevn Alias
"Na zijn veelbesproken uitlatingen bieden we dit jaar geen podium meer aan Rapper Boef. Toch is er op Muze Misse nog wel ruimte voor geoorloofd 'Patsergedrag' in de vorm van de man achter deze megahit, rapper Sevn Alias. Hij is in korte tijd
uitgegroeid tot een grote jongen in de hiphop scene. Zo is 'In Amsterdam', zijn single met zangeres Maan goed voor dubbel platina. Zijn grote doorbraak 'Gass' levert Sevn al een viervoudig platina plaat en een Edison Award op", aldus de organisatie.

Kaartverkoop
In Oss zijn tickets te koop bij de CDkiosk in De Schakel en Taverne da Silva in de Peperstraat en in Berghem bij Café Roots in de Sint Willibrordusstraat. Online zijn tickets verkrijgbaar bij via www.muzemisse.nl. "Er is voor elke muziekliefhebber wat wils op Muze Misse, dus kom genieten."

Sevn Alias. (Falkpictures)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant