Co-Incidental
Co-Incidental

Zesde editie van benefietconcert Nothing Else Matters in Heesch

Algemeen 514 keer gelezen

HEESCH | Voor de zesde maal vindt het benefietconcert Nothing Else Matters plaats in Heesch. Op zaterdag 10 maart zijn opnieuw de verbintenis met Bernheze, de passie voor muziek maken en de drive om iets te doen voor het goede doel dé ingrediënten om een gezellig avond bomvol muziek te organiseren.

Vijf bands werken mee: Co-Incidental, The Picadilly's, Wayward, Loeki de Vos en reggae-band Reality. Op 10 maart wisselen ze elkaar af op het podium van de theaterzaal en het café van De Pas. Als goed doel is dit jaar gekozen voor de Ruud van Nistelrooy Foundation.
Veiling
Op de website www.nothingelsematters.nl staan diverse veilingitems. Van eten bij een restaurant, de auto laten wassen of een akoestisch huiskamerconcert. En wat te denken van een thuisshirt van PSV met daarop de handtekeningen van de gehele selectie en die van Ruud van Nistelrooij zelf.

Kaarten
Het benefietconcert start om 20.45 uur en de zaal is open om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten 11 euro per stuk. Kaartverkoop via www.de-pas.nl, bij de Pas of op de avond zelf. Dan kost een toegangskaart 12,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant