René Martens, commercieel directeur van Medipoint.
René Martens, commercieel directeur van Medipoint.

Hulpmiddel van de gemeente? 'Kies voor Medipoint'

Zakelijk 1.012 keer gelezen

OSS | De gemeenten Bernheze, Oss en Uden hebben een Europese aanbesteding Wmo-hulpmiddelen uitgevoerd. Op donderdag 22 februari heeft de definitieve gunning plaatsgevonden. Medipoint is één van de twee leveranciers voor levering, onderhoud en reparatie van Wmo-hulpmiddelen. Commercieel directeur René Martens: "We zijn een lokale partij en staan voor de hoogste kwaliteit en beste dienstverlening."

Medipoint biedt een breed aanbod van hulpmiddelen, die men kan lenen, huren of kopen en voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Het bedrijf werkt samen met alle zorgverzekeraars, veel gemeenten en de bekende thuiszorgorganisaties. Vanaf dit jaar keert Medipoint dus terug in Bernheze, Oss en Uden nadat het aan de kwaliteitseisen voldeed. In deze gemeenten stopt het contract met de huidige leverancier Welzorg op 1 april van dit jaar.

Keuze voor Medipoint
Op vrijdag 23 februari ontvingen inwoners met een Wmo-hulpmiddel hierover een brief van hun gemeente. Als ze voor Medipoint kiezen, moeten ze die voorkeur doorgeven. Martens hoopt nu dat mensen bewust een keuze maken voor zijn bedrijf. "Vroeger zaten we met Ligtvoet in deze regio en nu dus onder Medipoint. We zijn een lokale partij met korte lijntjes. Zo hebben klanten een vaste monteur en een vaste adviseur. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. We regelen ook altijd vervangend vervoer. Bij problemen komen we bij mensen thuis en we bieden service in heel Nederland, dus ook op vakantie." Hij vervolgt: "We zien graag dat mensen voor ons gaan kiezen. Als ze dat doen, hebben ze daar de komende jaren heel veel plezier van."

Open dag
Voor een persoonlijke kennismaking houdt Medipoint op 28 februari een open dag in Ravenstein aan de Korte Stukken 7. Iedereen is welkom.

Uitleenpunt
Omdat er in de gemeente Oss geen hulpmiddelen uitleenpunt meer was, heeft Medipoint op woensdag 17 januari een hulpmiddelen uitleenpunt geopend in het gebouw van Atlas Kidtech in Ravenstein aan de Korte Stukken 7 (nabij het treinstation). De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Men kan voor een geselecteerd assortiment hulpmiddelen terecht, zoals loop- en transferhulpmiddelen, rolstoelen, kraamproducten, douche- en toilethulpmiddelen, rollators en bedden en matrassen (worden thuisbezorgd). Het gaat om gerenommeerde A-merken. Ook kunnen hier geleende en gehuurde hulpmiddelen van Medipoint ingeleverd worden. Indien men een zorg- of welzijnshulpmiddel wil kopen, kan men terecht in de Medipoint | ZZG zorggroep winkel aan de Passedwarsstraat 69A in Wijchen. Daarnaast heeft Medipoint plannen om binnenkort een uitleenpunt te openen in Uden.

Informatie
Kijk voor meer informatie over Medipoint op de website www.medipoint.nl/noordoostbrabant of bel naar telefoonnummer (088) 102 01 50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant