Afbeelding

'Het is supergezond, juist wat het lichaam nodig heeft'

Zakelijk 872 keer gelezen

'Na een winter bijna zonder nachtvorst, dachten we waarschijnlijk dat de lente eraan komt. Donderdag is het al 1 maart en heel Nederland zit midden in extreme vrieskou.

Oké, de dagen worden langer. De zon komt al voor half acht op en pas na zes uur in de avond onder. Maar deze kou zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de Hollandse asperges uit de kas er wel zijn, maar nog erg prijzig zullen zijn. Dit geldt natuurlijk voor meer voorjaarsproducten. Toch als het weer vrij snel hopelijk weer omslaat en het voorjaar echt mag beginnen, kan de natuur dit toch weer vrij snel oplossen. Zo zijn er ook alweer nieuwe oogst raapstelen. Fijn, want de boerenkool is alweer bijna voorbij. Maar ook al mooie kleine tuinboontjes uit Spanje, en natuurlijk Hollandse komkommer en tomaten. Zo zullen de paprika's, courgette en aubergine binnenkort ook weer uit ons land komen.
Ondertussen kampt Nederland sinds de laatste week van 2017 met een griepepidemie die nog steeds voortduurt. Om sneller van de griep af te zijn, of om te voorkomen, is het goed voor je lichaam om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Als je altijd al goed groente en fruit eet ben je al op de goede weg, maar dat geldt niet voor iedereen. Ook kun je als je grieperig bent extra vitaminen gebruiken. Daar zijn onze slowjuice sapjes uitermate geschikt voor. Wij maken deze slowjuice in flesjes van 300 ml en gebruiken maar liefst 800 gram uitsluitend groenten en wat fruit per flesje. Dat betekent dat U ook zoveel aan vitaminen, mineralen en smaakstoffen binnenkrijgt. Supergezond, puur uit de natuur, juist wat het lichaam nodig heeft. Ze zijn ook nog lekker omdat ook alle smaakstoffen in het sapje zitten. Wij hebben rood, oranje en groen sap. Kom proeven en overtuig U zelf!'

Jos Schouten,
Schouten Groente en Fruit

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant