Fysicon. (Foto: Google Maps)
Fysicon. (Foto: Google Maps)

Canon Medical Systems Corporation neemt Fysicon over

Zakelijk 1.362 keer gelezen

OSS | Fysicon -met het hoofdkantoor in Oss- wordt overgenomen door Canon Medical Systems Corporation. Linda Elberse, CEO van Fysicon "Samen met een toonaangevende speler als Canon Medical Systems Corporation hebben we meer innovatiekracht en kunnen we ons marktaandeel verder uitbouwen."

"Canon Medical heeft een sterke merknaam en is een toonaangevende leverancier van medische systemen. Dit helpt ons om onze positie op de wereldmarkt te versterken. Samen met ons nieuwe moederbedrijf blijven we nieuwe technologieën ontwikkelen en toepassingsgebieden verkennen. Wij zijn er erg trots op dat de krachten gebundeld zijn." Toshio Takiguchi, President van Canon Medical Systems Corporation: "Door de geavanceerde technologieën van Fysicon met onze huidige systemen te combineren, kunnen we patiënten en medische professionals meerwaarde bieden."

Over Fysicon
Fysicon is in 1996 opgericht en heeft ongeveer 40 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor bevindt zich in Oss en heeft een dochteronderneming in het Verenigd Koninkrijk. Ziekenhuizen over de hele wereld gebruiken de hard- en software van Fysicon om cardiale workflows te stroomlijnen en hun data-uitwisseling te beheren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant