Hanex opent 'shop 2.0' bij tankstation in Berghem

Zakelijk 1.151 keer gelezen

BERGHEM | Tankstation Esso Hanex Berghem aan de Burgemeester van Erpstraat 23 staat vanaf maandag 12 tot en met 18 maart in het teken van de feestelijke opening van de nieuwe shop. Voor klanten betekent dit een week vol extra's.

Zo worden er kraskaarten uitgedeeld met kans op een jaar lang gratis wassen bij de roll-over, zijn er proeverijen van de 'nieuwe kaart' en maakt een barista de allerlekkerste koffie.
Met de heropening van de shop kan het tankstation toegevoegd worden aan het rijtje locaties van Hanex die met trots de slogan 'de leukste tussenstop' uitdragen. Er is gekozen voor een rustigere uitstraling, waarin klantbeleving en aandacht en ruimte voor kwaliteitsproducten voorop staan. In de geheel nieuwe shop en horeca worden onder andere verse pizza's, flammkuchen en kwaliteitskoffie geserveerd. "We willen meer bieden dan een korte tussenstop onderweg; we zijn een tankstation 2.0", aldus Bram Giliam, bedrijfsleider tankstations van Hanex. "We kijken enorm uit naar de reacties van onze gasten en zullen er alles aan doen om hen in een feeststemming te brengen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant