Afbeelding

Weekend vol met fashion in Osse centrum

Algemeen 541 keer gelezen

OSS | Het laatste weekend van maart staat weer helemaal in het teken van fashion. Op zaterdag 24 maart zijn er tal van presentaties en demonstraties in en voor de winkels in het Osse centrum. Op koopzondag 25 maart verrijzen er catwalks verspreid in het gehele centrum. Dit bleek een succes afgelopen september en vraagt dus om herhaling.

Op de catwalks zijn er de gehele middag meer dan dertig modeshows en worden de bezoekers van het Osse centrum getrakteerd op de nieuwste voorjaarsmode. Je loopt als bezoeker van de ene show naar de andere, ze gaan namelijk naadloos in elkaar over.

Catwalks
Op het Walplein vind je maar liefst twee mooie catwalks met alle nieuwe voorjaarsmode, badmode, lingerie en de laatste mode op het gebied van brillen. Ook om de hoek in de Kerkstraat is het gezellig vertoeven, een mooie lange catwalk met shows, een lekker drankje en muziek. In de Heuvelstraat presenteren veel winkels hun collectie, net als iets verderop op de Heuvel. Ook de witte catwalk op Terwaenen mag natuurlijk niet ontbreken.

Live muziek
In de Walstraat bundelen de ondernemers hun krachten en is hier live muziek van Babs van Balveren. Er is natuurlijk weer van alles te eten en drinken en er zijn eigenwijze catwalk shows. Je kunt heerlijk slenteren door de gezellige straten of wat drinken en eten bij de horecagelegenheden. Er zijn in diverse winkels in het Osse centrum mooie samenwerkingen met de horeca. Daar zijn namelijk ook heerlijke hapjes te nuttigen, allerlei proeverijen en drankjes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant