Mari van Kilsdonk. (Petrus Nelissen)
Mari van Kilsdonk. (Petrus Nelissen)

Landelijke belangstelling voor 'Wie maakt de mooiste Mari?'

Verkiezingen 1.395 keer gelezen

OSS | Het CDA in de gemeente Oss daagt creatievelingen uit om zich uit te leven op de verkiezingsposter van lijsttrekker Mari van Kilsdonk. Afgelopen weekend voorzagen 'kunstenaars' een enorme afbeelding van Van Kilsdonk van een prachtige snor en enkele gitzwarte tanden. Die actie bracht Van Kilsdonk op een idee.

De Lithoijenaar beseft dat zijn portret ruimte laat voor verbetering en dus bedachten hij en zijn Osse CDA-collega's de uitdaging 'Wie maakt de mooiste Mari?' Een ieder die denkt de poster van Van Kilsdonk nog mooier te kunnen maken, kan deze downloaden via de website https://www.cda.nl/noord-brabant/oss/ en vervolgens naar hartenlust bewerken. Je creatie insturen kan tot en met zondag 18 maart door deze te mailen naar mari@cdaoss.nl. Hierna kiest een driekoppige kinderjury de winnaar en volgt een feestelijke prijsuitreiking. De winnaar krijgt een mooie bon voor het Spahuys in Oss. Van Kilsdonk: "Dat mensen andermans spullen bekladden of vernielen is natuurlijk jammer, maar laten we in dit geval van de nood een deugd maken. Leef je uit op mijn poster en met een beetje geluk ga je er zelf ook op vooruit." 

Mediabelangstelling
De actie zorgt voor flink wat mediabelangstelling. Zo kwam de actie onder andere op Radio 1, Omroep Brabant en Radio Veronica.

Mari van Kilsdonk.
Mari van Kilsdonk. (Foto: Daan van Heck)
Mari van Kilsdonk. (Geertje Ploegmakers - van Kilsdonk)
Mari van Kilsdonk.
Mari van Kilsdonk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant