Marian Wagemakers Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar Berry Hendriks. (Foto: Hans van der Poel)
Marian Wagemakers Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar Berry Hendriks. (Foto: Hans van der Poel)

Marian Wagemakers (Dalco Food) Ondernemer van het Jaar

Algemeen 4.319 keer gelezen

OSS | Tijdens een druk Business Gala Oss maakte burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans samen met presentatrice Maaike Widdershoven de winnaars van de ondernemersprijzen bekend. Tot Ondernemer van het jaar werd uitgeroepen Marian Wagemakers van Dalco Food. 

Over Marian Wagemakers van Dalco Food, zegt het juryrapport onder meer: 'Het overnemen van een bedrijf van de vorige generatie is een hele uitdaging. Deze ondernemer deed dat en viel op bij de jury vanaf dag één. Met een grote passie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap maar vooral met een enorme passie voor het product, waarbij duurzaamheid en innovatie leidend zijn. Ondanks alle tegenwind blijven geloven in je visie, je verhaal, je mensen en het product en in 6 jaar de omzet met meer dan 50 % laten stijgen. Van de ondernemer van het jaar wordt meer verlangd dan ondernemerschap. Een gedegen inbedding met bedrijf en persoon in Oss en de regio: voor deze ondernemer is dat een speerpunt: zoveel mogelijk lokaal inkopen, lokale activiteiten sponsoren. Deze karakteristieke vrouw is een geweldige ambassadeur van Oss."

Marian Wagemakers Ondernemer van het Jaar. (Foto: Hans van der Poel)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant