Marian Wagemakers. (Foto: Hans van der Poel)
Marian Wagemakers. (Foto: Hans van der Poel)

Marian Wagemakers: 'Alle medewerkers gaan hier met hart en ziel aan de slag'

Zakelijk 1.027 keer gelezen

OSS | Tijdens het Business Gala Oss maakte burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans samen met presentatrice Maaike Widdershoven afgelopen zaterdagavond de winnaars van de ondernemersprijzen bekend voor de Ondernemer en de Veelbelovend ondernemer van het jaar. Tot Ondernemer van het Jaar werd uitgeroepen Marian Wagemakers van Dalco Food. 

Wagemakers was al twee keer eerder genomineerd voor de titel Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. De titel pakte ze niet, maar afgelopen zaterdag was het wel feest. Ze wist dat ze één van de kandidaten was voor de titel Ondernemer van het Jaar, maar hield nergens rekening mee. "Ik had zin in een leuke avond en heel zenuwachtig was ik niet. Wel wat er sprake van wat lichte spanning. Toen mijn naam bekend werd gemaakt, besefte ik het nog niet helemaal. Op het podium werden prachtige woorden gesproken door de burgemeester. Mijn vader was er ook, de oprichter van het bedrijf. Deze titel is ook heel mooi voor hem."

Hectisch
Nadat ze het podium afliep, was het hectisch. "Er was aandacht van de pers en ik kreeg heel veel felicitaties. Het was een geweldige avond en ik wil iedereen bedanken. Ook de dagen na het Business Gala bleven de reacties binnenstromen. Overigens niet alleen leuk voor mijn familie, maar ook voor voor de werknemers. Uiteraard heb ik getrakteerd op taart en appelflappen." De titel is volgens Wagemakers een waardering voor het hele bedrijf. "Ik ben dan wel het boegbeeld, we hebben hier zo'n 100 medewerkers die met hart en ziel dagelijks aan de slag gaan. Ik noem ook zeker Stefan Van den Hanenberg, sinds 2014 mede-eigenaar."

Lees een uitgebreid interview in de woensdageditie van Weekblad Regio Oss

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant