De tegelvloeren-showroom.
De tegelvloeren-showroom.

Vloeren-showroom in pand Tapijtkoning Oss en Van Rossum tegels

Zakelijk 1.672 keer gelezen

OSS | Tapijtkoning Oss en Van Rossum tegels sloegen in april 2017 de handen ineen. Beide familiebedrijven zijn samen te vinden aan de Rossinistraat 19 in Oss. Nieuw binnen het pand is de 'tegelvloeren-showroom' op de eerste verdieping. "Dit is pas de eerste stap, in de toekomst gaan we nog verder moderniseren. We willen met de tijd meegaan", aldus Theo en Mitchel Laukes (Tapijtkoning Oss) en Davy van Rossum van Van Rossum tegels.

Mensen kunnen op de eerste verdieping kijken naar diverse vloervlakken en zich zo perfect oriënteren. "Velen willen graag met eigen ogen zien hoe een tegel ligt in plaats van naar een 'tegelkast' te kijken. Maar om een goed beeld te krijgen, mogen mensen ook een monster meenemen naar huis. Het is belangrijk om te kijken hoe het er bijvoorbeeld overdag en 's avonds uitziet", aldus Van Rossum. Hij merkt dat mensen steeds vaker geïnteresseerd zijn in grote tegels. "60 bij 60 centimeter is nog steeds populair, maar ook 75 bij 75. En zelfs van 1 bij 3 meter komen we tegen in projecten. We willen er voor iedereen zijn, dus ons aanbod is erg ruim."

Uitstekende service
De samenwerking van de familiebedrijven bevalt de ondernemers goed. "We hebben allebei een andere doelgroep, maar we versterken elkaar", aldus Theo Laukes. "Wat we zien is dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een adres voor de gehele woninginrichting. Van tegels, tapijt, pvc, laminaat en vloerkleden tot gordijnen en zonwering; we kunnen alles verzorgen." Klanten kunnen rekenen op een uitstekende service. "Een hoge kwaliteit en service staat voorop. We willen tevreden klanten en werken alleen met vakmensen, vrijwel altijd eigen personeel." www.tapijtkoningoss.nl of www.vanrossumtegels.nl.

De tegelvloeren-showroom.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant