Carpet Right Oss.
Carpet Right Oss.

Carpetright Oss: uitstekende kwaliteit en service hoog in het vaandel

Zakelijk 952 keer gelezen

OSS | Carpetright is dé vloerenspecialist van Nederland. Of het nu gaat om laminaat, vinyl, pvc, tapijt of vloerkleden; het is aanwezig. Maar Carpetright heeft ook een ruim aanbod aan gordijnen (foto hierboven) en raamdecoratie in het assortiment. Loop eens binnen aan de Frankenweg 59 en laat je inspireren.

Carpetright opende in augustus 2005 de deuren in Oss. Het assortiment bij de zaak op de Woonboulevard is zeer breed. Momenteel zijn de pvc-vloeren populair. Bedrijfsleider Martien Schelle: "De kwaliteit is uitstekend, het haalt holle geluiden weg en het is makkelijk te onderhouden. Uiteraard zijn ook de laminaat- en vinylvloeren in trek. Je kunt bij ons alle kanten op, ook qua prijs. Zo hebben we tapijt vanaf 4,99 euro per m2, maar je kunt bij ons ook terecht voor A-merken als Quickstep, Desso, en Bonaparte.

Service
Vaak komen mensen zich eerst oriënteren en geven de medewerkers van Carpetright een professioneel advies. Desgewenst kunnen klanten een staal mee naar huis nemen om te kijken hoe het staat. "Service staat bij ons hoog in het vaandel. Een offerte aanvragen is bijvoorbeeld altijd vrijblijvend." Heb je een vloer of gordijn uitgekozen? Dan komen ze gratis bij je opmeten. Bij een aankoop is het altijd mogelijk om in delen te betalen. En wil je je vloer professioneel laten leggen? Dan kun je gebruik maken van de plaatsingsservice van Carpetright.

Gordijnen
Naast vloeren heeft Carpetright een ruim aanbod gordijnen en raamdecoratie. "Het aanbod wordt steeds groter, we blijven groeien. Op korte termijn gaan we er bijvoorbeeld ook traprenovatie bijdoen."

Doelgroep
Carpetright richt zich op particulieren, maar ook zeker op bedrijven. Zo worden er momenteel vloeren gelegd in diverse kantoorpanden in Oss en omgeving. "We zijn onder andere een aantrekkelijk bedrijf voor mensen die voor een nieuwbouwproject kiezen. Voor groepen van minimaal tien personen organiseren we inspiratieavonden. Onder het genot van een hapje en een drankje geven onze interieurstylisten je persoonlijk advies en praten ze je bij over de laatste trends. Daarnaast profiteer je ook nog van een mooie korting."

Meer informatie
Carpetright Oss is bereikbaar via (0412) 69 02 42. Geopend op maandag van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Tweede paasdag, maandag 2 april, gaan de deuren open van 9.00 tot 17.00 uur. Parkeren voor de deur van Carpetright is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant