Bezoekers van Mister Nelson voorafgaand van een duel van FC Oss.
Bezoekers van Mister Nelson voorafgaand van een duel van FC Oss.

Nieuw restaurantconcept op Talentencampus in Oss

Zakelijk 814 keer gelezen

OSS | Een nieuw concept is deze week gelanceerd bij Restaurant Mister Nelson op de Talentencampus in Oss. De nieuwe menukaart is gebaseerd op 'Dare to share'. Lekker proeven van de gevarieerde gerechten die op stoere houten planken op tafel worden gezet. "Je maakt zo kennis met veel lekkere gerechten. Bovendien is sharing erg gezellig", aldus John Pellekaan, general manager Nelson City Resort en Restaurant Mister Nelson aan de Nelson Mandelaboulevard 22 in Oss.

Het Osse restaurant op de Talentencampus vond dat het tijd was voor een nieuw concept. "We gaan graag mee met de tijd en sharing is populair. De manier waarop wij het brengen, is uniek in de regio." De spelers en stafleden van FC Oss namen woensdagavond de aftrap van dit nieuwe trendy concept. "We hebben er heel veel vertrouwen in. Het idee is door onze medewerkers samen bedacht. Het is voor ons een mooie uitdaging om nog meer gasten uit Oss en omstreken te mogen verwelkomen."

Kip en rundvlees
Bij sharing kan gekozen worden uit een plank met kip- en/of rundvleesgerechten. Daarnaast staat vis, vegetarisch of vegan op de kaart en iedere dag zijn er andere specials. Uiteraard is het ook mogelijk om de gerechten die bij sharing worden geserveerd, ook los te bestellen."De gerechten -die bijna allemaal worden bereid op de grill of Big Green Egg- worden smaakvol gepresenteerd op een stoere houten plank met sausjes en dressings. Hier kun je samen van genieten. Dat maakt uit eten nog informeler. Als Mister Nelson vinden we duurzaamheid belangrijk en daarop kiezen we voor verantwoorde producten, zoals rundvlees van de dubbeldoelkoe en kip met een Beter Leven keurmerk." Een knipoog naar Oss is ook aanwezig. Er staat een messenblok in het restaurant waaruit iedere gast een eigen dinermes kan trekken.

Dessert
Iedere gast kan gebruik maken van de salad bar met superfoods. In de dessert corner kunnen ze zelf een ijsje tappen of een dessert kiezen. Voor kinderen is er een kids corner.

Actie voor groepen
Wil je met een (grote) groep mensen komen eten bij Mister Nelson? Dat kan uiteraard! Er is tussen 7 en 31 mei een leuke actie. De rekening wordt namelijk gedeeld met de grootste groep. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.restaurantmisternelson.nl.

Geopend
De keuken van Mister Nelson is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.30 uur en de loungebar tot 1.00 uur. Parkeren voor de deur is gratis. Er is een overdekt terras met uitzicht over boulevard en park.

Hotel
Restaurant Mister Nelson zit in de lift en het hotel van het Nelson City Resort groeit ook. "Onze naamsbekendheid groeit. De reviews van gasten zijn goed en we staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn diverse opties, maar er is de ambitie om in de toekomst uit te breiden. We kijken met vertrouwen naar de toekomst."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant