Afbeelding

Een droomkeuken op maat bij KeukenConcurrent

Zakelijk 1.341 keer gelezen

OSS | Met vijftig vestigingen in Nederland, mag KeukenConcurrent zich de grootste keukenleverancier in Nederland noemen. De vestiging aan de Osse Woonboulevard onderstreept het succes van het concern. Ruim tachtig keukens in uiteenlopende stijlen staan opgesteld in de representatieve showroom aan de Frankeweg.

Kadir Orman is sinds begin dit jaar vestigingsmanager in Oss. Hij werkt al acht jaar op diverse locaties van KeukenConcurrent. "Bij KeukenConcurrent staat de klant centraal, maar hier in Oss merk je direct die Brabantse gemoedelijkheid. Dat geeft een fijne werksfeer." Orman is enthousiast over de Osse Woonboulevard. "Wij willen het zo makkelijk mogelijk maken voor de klant. De locatie van de woonboulevard past dus in ons beleid: dichtbij de snelwegen, gratis parkeren en een goede uitstraling. Wij zitten gemiddeld 2,5 tot 3 uur aan tafel met de klant, dus dan wil je niet dat ze naar buiten moeten snellen om de parkeermeter te vullen." Ook het overleg met de overige ondernemers binnen de Woonboulevard verloopt prettig. "Op tweede paasdag was het ongelooflijk druk op de boulevard. Dan zie je dat we elkaar versterken."

Scherpe prijs
KeukenConcurrent staat bekend op de scherpe prijsstelling. Volgens Orman kan dat door het grote aantal verkooppunten en het feit dat men over een eigen fabriek beschikt. "Zeker zo belangrijk is dat we voor iedereen de droomkeuken willen leveren. We hebben diverse stijlen in onze showroom staan. Van landelijk tot design, van zwart-wit tot felle kleuren. We vervangen de showroomkeukens zeer regelmatig en deze worden dan weer als voordeelkeuken verkocht." Naast de opgestelde keukens, heeft de klant een enorme keuze in opstellingen, keukengreepjes, materiaalsoort en kleur. Met behulp van een 3D programma krijgt men een beeld hoe de nieuwe keuken eruit komt te zien. Daarnaast is de apparatuur van belang. KeukenConcurrent heeft een breed aanbod aan keukenapparatuur van topmerken. "Keukenapparatuur moet goed passen in de keuken, maar ook aansluiten bij de stijl. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi fornuis of afzuigkap eruit laten springen."

Trends
Gevraagd naar trends, is Orman voorzichtig, want de smaak van de klant is bepalend. "In het algemeen kun je zeggen dat men meer durft. De klant kiest voor kleur en een eigen stijl, waarbij de keuken onderdeel is van de woning. Dat uit zich bijvoorbeeld in hele kastenwanden, kookeilanden en aparte opstellingen. Dankzij nieuwe technieken zoals de afzuigkap geïntegreerd in de kookplaat, zijn creatieve, minder traditionele opstellingen mogelijk. Mensen kunnen zelf aan de slag met onze 3D ontwerpen, maar we adviseren natuurlijk graag bij het samenstellen van hun droomkeuken." Bij KeukenConcurrent is iedereen welkom, ook zonder afspraak.
Meer info: www.keukenconcurrent.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant