De AGO Groep.
De AGO Groep.

Waterpomp zeer energiezuinige verwarmingstechnologie

Zakelijk 1.619 keer gelezen

OSS | Als het winter is, wil je binnen genieten van een lekker warm huis. Maar in de zomer wil je juist dat het binnen lekker koel is toch? Hoe krijg je dat voor elkaar? Een warmtepomp is daar zeer geschikt voor.

Zo heeft de AGO Groep een alpha innotec brine/water warmtepomp. Het levert een actieve bijdrage aan een comfortabel leefklimaat van uw woning of werkruimte.De warmte wordt onttrokken uit de buitenlucht, bodem en het grondwater. Op een duurzame manier wordt een ruimte verwarmd, maar als het nodig is, ook gekoeld. Het is bij een verbouwing mogelijk om een warmtepomp aan te brengen, maar bij nieuwbouw is het wel een stuk eenvoudiger. 

Zeer energiezuinig
De alpha innotec brine/water warmtepomp is eenvoudig te bedienen. Bovendien is de pomp vrijwel geluidsstil. In het toestel is verwarmen, koelen en warm tapwater mogelijk. De warmtepomp is comfortabel en uiteraard ook duurzaam. Een zeer energiezuinige verwarmingstechnologie waarbij de koeling bijna kosteloos ter beschikking wordt gesteld. Het rendement? Zo'n 75 procent van de warmte kan een warmtepomp zelf genereren. Het overige kwart is er om de pomp te laten werken. 

Subsidie
Voor een warmtepomp kun je subsidie aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: www.rvo.nl.

AGO Groep
De AGO Groep loopt al jaren voorop in duurzame technieken. Het bedrijf is er ook voor nieuwbouw, verbouwing, service en onderhoud.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant