Afbeelding
Foto: Ellen Beenhakker

De Graauw Interieurs kiest voor natuurlijke materialen

Zakelijk 655 keer gelezen

OSS | De Graauw Interieurs is vanaf de opening van de Woonboulevard in Oss gevestigd. Bij de start bestond het assortiment van De Graauw uit klassieke meubelen. Maar in de loop der jaren heeft men bewust gekozen voor een moderne stijl. De collectie is veranderd maar de keuze voor het hogere segment is gebleven.

"We hebben altijd in het hogere segment gezeten en gekozen voor kwaliteit. We kunnen en willen niet anders", aldus eigenaar Jorgen de Graauw. De Graauw Interieurs is een echt familiebedrijf. Oorspronkelijk deed vader de Graauw zaken vanuit een winkel in Kerkdriel en op grote meubelbeurzen. In 2001 koos men voor de Woonboulevard in Oss. De Graauw kijkt positief terug op deze beslissing. "Er zitten nog veel dezelfde ondernemers als toen we startten. Dat is een goed teken en geeft rust." Inmiddels is de andere vestiging van De Graauw verhuisd naar Zaltbommel, nabij de A2. Beide zaken vullen elkaar aan.

Eigen collectie
De familie De Graauw bepaalt zelf de collectie en is niet aangesloten bij een inkoopcombinatie. "We hebben door de jaren heen een goede relatie opgebouwd met belangrijke fabrikanten waardoor we producten van niveau kunnen leveren. Onze collectie is voor een groot deel van Nederlandse makelaardij. Zitcomfort en het gebruik van natuurlijke materialen zijn bepalend bij onze keuze. Dus echt hout, echt leer, wollen stof. Daar staan we voor." Vanuit de vestiging Oss levert De Graauw Interieurs zitmeubelen, kasten, tafels, karpetten en verlichting van diverse grote merken. Trends op het gebied van zitmeubels liggen volgens Jorgen de Graauw vooral op het gebied van comfort. "Denk aan relaxfauteuils. Die worden steeds mooier van design. De hoekbanken blijven populair maar ook hier zien we elektrisch verstelbare delen. Bij de inrichting van een nieuwe woning zien we vaak dat men voor olijfgroen als kleur kiest, maar een kleur moet wel bij de rest van je interieur passen. Wel zien we in onze winkels nadrukkelijk de voorkeur voor natuurlijke materialen." www.degraauw.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant