Niels Heesters en Arie Hasselman.
Niels Heesters en Arie Hasselman.

DFM Hoveniers het juiste adres voor alle werkzaamheden in en rondom de tuin

Zakelijk 3.418 keer gelezen

OSS | DFM Bloemen & Planten is in twaalf jaar enorm gegroeid. Gestart aan de Nieuwe Hescheweg 290 in Oss en later dit jaar opent in Rosmalen al de zestiende winkel. De zaken gaan goed, geeft eigenaar Arie Hasselman aan, maar hij was op zoek naar verdere uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten. Daarom is op 1 mei DFM Hoveniers van start gegaan.

Hasselman merkte dat er steeds meer vragen binnenkwamen of ze een hovenier kenden voor alle werkzaamheden in en om de tuin. "Wij besloten om in dit gat te springen. DFM Hoveniers start als zelfstandig bedrijf dat wordt gerund door Niels Heesters. Hij heeft veel ervaring op hoveniersgebied en onder andere zo'n 26 jaar bij Nooijen Terreininrichting gewerkt. Hij zocht een nieuwe uitdaging en wij wilden graag iets nieuws aan kunnen bieden." Of het nu gaat om onderhoud van de tuin, aanleg, ontwerp of advies: DFM Hoveniers kan het verzorgen. Heesters: "We zijn er echt voor alles in en rondom de tuin. Dus bijvoorbeeld ook voor speelhuisjes op maat, afrastering tot het aanleggen van kunstgras. En of het een groot of klein project is, maakt niets uit. We kunnen snel aan de slag en hebben korte lijntjes met leveranciers en gerenommeerde bedrijven." Ook bedrijven kunnen aankloppen bij DFM Hoveniers.

Buitenleven
Hasselman heeft hoge verwachtingen van DFM Hoveniers. "Er wordt volop gebouwd en daar horen uiteraard tuinen bij. Het buitenleven wordt steeds belangrijker en bewoners willen dat hun tuin er goed bijligt. Meer groen in plaats van stenen is ook goed voor de waterafvoer."

Meer informatie
Bel voor meer informatie naar (0412) 74 50 59 of stuur een mail naar info@dfmhoveniers.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant