Afbeelding
Foto: Sarai van Well

Veel winkels in het Osse centrum open op Hemelvaartsdag

Algemeen 4.596 keer gelezen

OSS | Winkelen met muziek op de achtergrond, op Hemelvaartsdag kan het. Veel winkels in het Osse centrum zijn aankomende Hemelvaartsdag geopend. "Winkeliers wilden graag aansluiten bij de gezelligheid van de Muziekboulevard", vertelt Bianca Hoegée, evenementencoördinator van Centrummanagement Oss.

Het idee om de winkels op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, te openen kwam vanuit de winkeliers zelf. "Op Hemelvaartsdag hebben we altijd de Muziekboulevard in het centrum en winkeliers in de Walstraat kwamen met het idee om mee te doen aan de gezelligheid door hun winkel ook open te doen", vertelt Hoegée. Het idee werd voorgelegd aan Centrum Ondernemers Oss (COO) die een positief advies gaf aan de winkeliers. "Het is aan de winkeliers zelf of ze meedoen, ik vermoed dat het merendeel van de ondernemers in het Osse centrum de winkel zal openen." Deelnemende winkels zullen te herkennen zijn aan de poster in hun etalage waarop staat dat ze open zijn op Hemelvaartsdag.

Koopzondag
Tijdens Hemelvaartsdag worden de openingstijden van een koopzondag gehanteerd. "De meeste winkels zullen open zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur. Ook kan het winkelend publiek gratis parkeren in het centrum." Hoegée hoopt dat zoveel mogelijk mensen naar het centrum komen. "Ik zou zeggen kom gezellig langs, het wordt een leuke dag."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant