Paul Verwijst bij Altis Keukens.
Paul Verwijst bij Altis Keukens.

Altis Keukens op Woonboulevard biedt totaalplaatje

Zakelijk 817 keer gelezen

OSS | Altis Keukens heeft voor iedere wens de ideale keuken. Van het ontwerpen tot het monteren; de keukenspeciaalzaak op de Woonboulevard in Oss ontzorgt van A tot Z.

Altis Keukens heeft voor ieder budget wat wils met haar lijnen Altis Keukens voor het luxere segment en Altis ID voor betaalbare topkwaliteit keukens. "Bij Altis ID stel je in vier stappen een hoge kwaliteit keuken samen", vertelt bedrijfsleider Paul Verwijst. "De basis bestaat uit drie modellen, recht, hoek of eilandkeuken die je aanvult met apparatuur en accessoires naar keuze. Deze keukens zijn in verschillende kleuren en stijlen leverbaar." Hij vervolgt: "De huizenmarkt en economie trekken aan. Hierdoor hebben klanten meer te besteden om zo voor de droom keuken te gaan die ze graag willen." Jaarlijks bezoeken hij en zijn collega's diverse beurzen om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche. Zo staan binnenkort de keukenbeurzen in Milaan en Birmingham op de planning. "Ik vind het belangrijk om de nieuwste modellen en technieken in huis te hebben." Altis Keukens bedient zowel particulieren als bedrijven op maat. Ook buiten Oss is de zaak actief. Onder andere met het opleveren van keukens in nieuwbouwwoningen.

Ontzorgen
Altis Keukens beschikt over een ruim assortiment. Het samenstellen van een keuken begint met een persoonlijk adviesgesprek waarbij de wensen van een klant in beeld worden gebracht. "Aan de hand van een bouwtekening en de wensen stellen we de ideale keuken samen. We denken niet in muren, maar in ruimtes. Kijken naar wat er ruimtelijk mogelijk is en schetsen daar ontwerpen bij. Vervolgens zoeken we samen de apparatuur en materialen uit." Hierop wordt een 3D-tekening gemaakt en een transparante offerte opgesteld voordat de keuken thuis wordt ingemeten en gemonteerd. "We ontzorgen de klant van A tot Z", zegt Paul. "Wij willen dat klanten optimaal genieten van hun nieuwe Altis-keuken." Meer info: www.altiskeukens.nl of (0412) 46 20 90.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant