The Cosmic Carnival speelt Fleetwood Mac Tribute.
The Cosmic Carnival speelt Fleetwood Mac Tribute.

The Cosmic Carnival speelt Fleetwood Mac Tribute in Oss' theater

Algemeen 469 keer gelezen

OSS | De band The Cosmic Carnival maakte afgelopen weekend bekend dat zij na de zomer verder touren met hun succesvolle Fleetwood Mac tribute. De laatste show van de huidige tour zal op zaterdag 19 mei plaatsvinden in de Grote Zaal van theater De Lievekamp.

De Nederlandse band The Cosmic Carnival vertelt in 'Fleetwood Mac: The Incredible Story' het indrukwekkende verhaal van Fleetwood Mac van A tot Z. Van de blues periode in het Londen van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hit-successen van de jaren zeventig. Uiteraard zullen hierbij de klassiekers als 'Albatross', 'Black Magic Woman', 'Dreams' en 'Go Your Own Way' niet ontbreken.
Met een mix van rauwe powerblues en psychedelica verraste de Britse groep Fleetwood Mac menig muziekliefhebber. Nummers als 'Oh Well' en 'Need Your Love So Bad' gooiden hoge ogen op de internationale hitlijsten en alleen al van het album 'Rumours' werden er wereldwijd 40 miljoen exemplaren verkocht. Fleetwood Mac is ook wereldberoemd vanwege de vele intriges, personeelswisselingen en de mystiek rond optredens. In de loop der jaren mocht Fleetwood Mac zich rekenen tot een van de populairste popgroepen op aarde.

Tickets
Toegangskaarten voor de Fleetwood Mac tribute van The Cosmic Carnival op zaterdag 19 mei, aanvang om 20.15 uur in de Grote Zaal van theater De Lievekamp, kunnen worden gereserveerd via de Theaterkassa – (0412) 64 89 22 - of via de website www.lievekamp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant