Afbeelding

Hottub Heroes en WC Experience tijdens AktiePop

Algemeen 390 keer gelezen

LITHOIJEN | De feestbands Hottub Heroes en WC Experience staan dit jaar op de 49e editie van AktiePop, dat plaatsvindt op 26 en 27 mei. Het festival staat in het teken van Mystery. 

Het Prelaat van den Bergplein wordt zaterdagavond één groot kolkend bad met de feestband Hottub Heroes. Ook zijn de heren van Disco Vision er dit jaar weer bij. Na afloop worden er eieren gebakken op het plein. De entree is € 10,- (op het plein) en € 7,50 (voorverkoop bij Oliehandel van Hulst en De Leeuwerik in Lithoijen). Op zondag staan Dude Kids, The Crown Selection, Mango Chili, Rock'R'us en WC Experience op het poppodium. Op zondag is de toegang gratis.

Kinderen
Ook aan de kinderen is gedacht. Zo staat er op zondag een kinderboerderij en mega zandbak op het plein. Kinderen kunnen bellen blazen, schminken en toverpotjes maken. Ook de professoren van Mad Science zijn van de partij en er is een poppenkastvoorstelling. Daarnaast kunnen kinderen ook dit jaar weer meedoen met de AktieKidsRun, rennen voor het goede doel. Er zijn verschillende afstanden en starttijden per leeftijdscategorie. Meer informatie en inschrijven (t/m 23 mei) kan via www.aktiepop.nl/aktiekidsrun. De opbrengst van het festival komt ten goede aan Stichting AktieFix, die ieder jaar tien logeerweekenden voor kinderen met een beperking verzorgt. 

Meer informatie
Kijk voor het hele programma op www.aktiepop.nl

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant