Het was weer TOP.
Het was weer TOP.

Boekpresentatie 'Het was weer TOP' tijdens voetbaltalkshow op maandag 11 juni

Sport 738 keer gelezen

OSS | 'Het was weer TOP – Een jaar in de catacomben van FC Oss' verschijnt op maandag 11 juni. Tijdens het seizoen 2017/2018 volgden de broers Joost en Roel Kuilder Jupiler League-club FC Oss op de voet.

"Met Het was weer TOP proberen we de club in al haar facetten te belichten. We focussen ons niet op de wedstrijden, maar juist op de randzaken. Het geeft een inkijkje in het reilen en zeilen van een kleine professionele voetbalclub. Spelers die werken naast het voetbal, een gedreven directie en technische staf, vrijwilligers die alles voor hun club over hebben… Het was echt TOP, dit jaar", vertelt Roel Kuilder over de totstandkoming van dit boek. "We zijn erg benieuwd naar de reacties op de verhalen die dit heeft opgeleverd." "TOP is een kleine club, maar betekent voor veel mensen een hele hoop. Wat is dat TOP-gevoel en wat betekent deze club voor hen? Het is prachtig om daar met supporters en sponsoren, maar ook met (ex-)spelers en vrijwilligers, over te mogen praten", geeft Joost Kuilder zijn ervaringen van dit seizoen weer. "Die onvoorwaardelijke clubliefde geeft de burger in deze tijden van het 'moderne voetbal' moed. Mij in ieder geval wel."

Boekpresentatie
Het boek wordt gepresenteerd tijdens Over de Vleugels. De voetbaltalkshow wordt voor deze gelegenheid gehouden in de CSE Lounge van het Frans Heesen Stadion in Oss. Aanvang is 20.00 uur en de toegang deze avond is gratis. Voorafgaand aan en na afloop van Over de Vleugels zijn de eerste 100 exemplaren exclusief te koop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant