Afbeelding

Speakers' Corner in De Nieuwe Wereld gaat over De Maasdijk

Algemeen 173 keer gelezen

OSS | Speakers' Corner staat vrijdag 25 mei op het programma bij Eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld aan de Heuvel 29 in het Osse centrum. Voor deze editie is Jeroen Ulijn (voorzitter van De Maasdijk) uitgenodigd om te spreken.

Zaterdag 16 juni is de dag van De Maasdijk 2018, voorheen Maasdijk Marathon. De ochtend en middag staan in het teken van de Maasmeander wandeling. In de tweede helft van de dag zijn de wedstrijdsporters aan de beurt voor hun onderdelen. Nieuw aan deze editie is de finish op De Heuvel in het centrum van Oss. "Dat belooft een gezellige afsluiting", aldus Gert Jordaans, horeca-ondernemer van onder andere De Nieuwe Wereld. "De Heuvel is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Hier kan men onder het genot van een hapje en drankje genieten van dit leuke evenement."

Speakers' Corner
Eet- en drinkcafé De Nieuwe Wereld organiseert iedere laatste vrijdag van de maand Speakers' Corner. Tijdens Speakers' Corner wordt er een spreker uitgenodigd een presentatie te geven over een actueel onderwerp dat affiniteit heeft met de Osse samenleving en/of het bedrijfsleven. Jeroen Ulijn vertelt op vrijdag 25 mei over De Maasdijk, het organiseren van dit sportieve evenement en het maatschappelijke belang. Na de presentatie speelt het akoestisch duo Pastinakel. Deze twee heren spelen hits van toen en nu op gitaar en contrabas in een kleine, sfeervolle setting.

Meer info
De inloop/ontvangst met borrelhapjes van het huis is om 17.00 uur. Om 18.00 uur is het woord aan Ulijn. Rond 18.30 uur is de muzikale afsluiting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant