Er is een wandeling langs diverse plekjes van Megen.
Er is een wandeling langs diverse plekjes van Megen.

Megense Keienfair met onder andere wandeling

Algemeen 275 keer gelezen

MEGEN | Rondom gemeenschapshuis Acropolis, gelegen in het hart van het pittoreske stadje Megen, vindt op zondag 27 mei een buitenfair plaats: De Megense Keienfair. Deze fair biedt een kwalitatief en gevarieerd aanbod voor volwassenen en kinderen.

Er zijn zo'n 25 kramen uit het hele land, met verkoop van (streek-)producten. "Laat je verrassen door de lekkere hapjes en drankjes", aldus de organisatie. Voor de kinderen is er tante Sannie in het Peperkoekhuisje, Hester Visscher met verhalen, Elco van Alphen van Theater De Lachende Zon met een voorstelling en Clown Sassie is er met ballonnen. Schoolkinderen van de basisschool(scholen) kunnen aan de slag met kinderkunst. Dit jaar is er een project rondom de kunstenaar Hundertwasser. De kloostertuin 'de Hof van Lof' is te bezoeken en in Acropolis is een expositie van de werkgroep Kunstvoer. De fair start om 11.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten. De toegang is gratis.

Stadswandeling
Toeristisch Informatiecentrum Megen organiseert tijdens de Megense Keienfair op zondag 27 mei een stadswandeling. Wandel mee met één van de ervaren gidsen die deelnemers allerlei leuke wetenswaardigheden weet te vertellen over het stadje Megen, haar bewoners en het leven aan de Maas. De start is om 14.00 uur aan het Broeder Everardusplein 1 in Megen. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur verwacht de organisatie. Meelopen kost 2 euro per persoon. Reserveren is gewenst en kan via telefoonnummer (06) 30 65 38 41 of e-mailadres stadswandeling@toerismemegen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant