De bijeenkomst vindt plaats in De Molen van Ravenstein.
De bijeenkomst vindt plaats in De Molen van Ravenstein. Foto: Leon Voskamp

CDA Oss maakt zich zorgen om kermis Ravenstein

Politiek 1.726 keer gelezen

OSS / RAVENSTEIN | CDA Oss maakt zich zorgen om kermis Ravenstein. Daarom organiseert de politieke partij op dinsdag 12 juni een bijeenkomst waarin inwoners van Ravenstein en verenigingen met elkaar kunnen inventariseren 'wat het animo is om de kermis te redden van een 'stille dood', aldus het CDA. 

"Kermissen kennen een lange traditie en zijn onderdeel van ons cultureel erfgoed. Als CDA faciliteren wij daarom graag een bijeenkomst waarin een aantal verenigingen en betrokken inwoners van Ravenstein met elkaar inventariseren wat het animo is om de kermis te redden van een 'stille dood'. Een mooi initiatief van en voor inwoners uit Ravenstein", laat het CDA weten. "Zijn er verenigingen, of is er een groep inwoners, die de handschoen willen oppakken? Wellicht zijn er al ideeën of zijn er kleinschalige initiatieven die gecombineerd kunnen worden en samen kunnen resulteren in iets nieuws."

De bijeenkomst vindt op 12 juni plaats in De Molen van Ravenstein om 20.00 uur. Inwoners van Ravenstein zijn hiervoor uitgenodigd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant