Theater De Lievekamp.
Theater De Lievekamp. Foto: Leon Voskamp

Succesvolle voorverkoop De Lievekamp

Kunst en cultuur 994 keer gelezen

OSS | De voorverkoop van Theater De Lievekamp verloopt goed. Het Osse theater heeft sinds de bekendmaking van het nieuwe programma de afgelopen drie weken ruim 50.000 aanvragen voor toegangskaarten ontvangen. Daarmee laat de voorverkoop een groei van 6 procent zien ten opzichte van voorgaande seizoen 2017/2018. 

"Traditiegetrouw zijn de meeste kaarten voor de cabaretvoorstellingen aangevraagd", laat programmeur Ron Megens van De Lievekamp weten. "Het Osse publiek heeft massaal kaarten besteld voor Bert Visscher, Claudia de Breij en de oudejaarsconference van Marc-Marie Huijbregts. Er is ook veel belangstelling voor de concerten van Miss Montreal, Racoon en de Nederlandse première van 'Woodstock The Story'. We zijn ook verheugd dat het nieuwe concept van Cinema Live goed in de smaak valt; dat geldt voor zowel Cinema Ballet als Cinema Opera".

Extra voorstellingen
De publieke belangstelling heeft er voor gezorgd dat een aantal voorstellingen al in de voorverkoop uitverkocht is geraakt. Om zoveel mogelijk aan de vraag naar kaarten te voldoen, heeft De Lievekamp een aantal voorstellingen bijgeboekt. Zo zullen Arjen Lubach en Tribute to The Cats Band komend seizoen meerdere keren in Oss te zien zijn. Een aantal artiesten is door De Lievekamp 'doorgeplaatst' naar de Grote Zaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant