Martijn en Albertine Verbruggen.
Martijn en Albertine Verbruggen.

Verbruggen: veel woonplezier onder één dak

Zakelijk 1.018 keer gelezen

OSS | Wie de grote winkel van Verbruggen op de Woonboulevard binnenloopt, ervaart direct de 'eigen' sfeer van Verbruggen. Enerzijds door de inspirerende aankleding van de verschillende opstellingen. Anderzijds door de gastvrije ontvangst en deskundige uitleg.

Bij de start van de Woonboulevard Oss verhuisde Verbruggen vanuit het Osse centrum naar de nieuwe boulevard aan de rand van de stad. "Wij zijn zeer tevreden dat onze ouders die keuze toen maakten. Met een goede mix van ketens en particuliere ondernemers is hier een aantrekkelijk aanbod en trekken we bezoekers uit een brede regio naar de Woonboulevard", vertelt Martijn Verbruggen. Samen met zus Albertine hebben zij Verbruggen van hun ouders overgenomen. Waar het aanbod van Verbruggen bij de start aan de boulevard bestond uit keukens en slaapkamers, is de winkel tegenwoordig sterk uitgebreid met een volwaardige meubelafdeling en stijlvolle woonaccessoires. Albertine: "Mensen zijn nog altijd verbaasd over ons brede aanbod. We hebben dan ook een winkeloppervlakte van 5.000 m2, maar door de indeling is het niet massaal. We hebben aparte afdelingen gecreëerd voor keukens, slapen, wonen en woonaccessoires. Op elke afdeling word je ontvangen door een specialist op dat gebied. Als familiebedrijf hebben persoonlijke aandacht en deskundig advies altijd voorop gestaan en dat blijft een speerpunt voor ons."

Accessoires
Verbruggen heeft op elke afdeling een ruim aanbod in diverse stijlen en prijsklassen. "Onze specialisten zoeken samen met de klant naar het plaatje dat het beste aansluit bij de wensen en het budget." Op de afdeling accessoires zijn talrijke, leuke spullen te vinden om de keuken, slaapkamer of woonkamer verder aan te kleden. "Sinds we met deze afdeling zijn gestart kunnen we de klant nog beter helpen een bepaalde sfeer in de eigen woning te creëren. Daarnaast lopen mensen nu ook makkelijker binnen om een cadeautje te kopen. Met woonaccessoires van merken als Rivera Maison, Riverdale en PTMD, hebben we natuurlijk heel veel leuks in huis." Meer info: www.verbruggenoss.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant