Deelnemers aan de MaasdijkMarathon 2017.
Deelnemers aan de MaasdijkMarathon 2017.

Ondernemersgroep LinkedOss steunt De Maasdijk

Zakelijk 170 keer gelezen

OSS | Ondernemersgroep LinkedOss heeft de ambitie om Oss op de kaart te zetten. Daarom heeft de ondernemersgroep besloten om De Maasdijk te steunen, die op zaterdag 16 juni plaatsvindt.

door Manon Bimbergen

LinkedOss bestaat uit een groep ondernemers die Oss een warm hart toedraagt en de ambitie heeft om Oss bruisender te maken. De groep zet zich in voor drie pijlers. Te weten: het realiseren van een hbo-opleiding in Oss, een aantrekkelijk stadscentrum en spraakmakende evenementen. De Maasdijk valt onder de laatste noemer. "Door bestaande initiatieven te verbinden en te sponsoren willen we Oss op de kaart zetten", zegt Pieter van Lent van LinkedOss.

Happening
Hij heeft vertrouwen in het sportieve event en ziet het uitgroeien tot een nog grotere happening in de nabije toekomst. "De Maasdijk kan Oss op de kaart zetten. Er komen al veel mensen van buitenaf en het geeft een goed beeld van de regio; de wedstrijden doorkruisen 18 van de 24 Osse kernen", vertelt Pieter. "We sponsoren niet eenmalig. We willen onze naam voor een aantal jaar aan De Maasdijk verbinden, hebben de ambitie om het tot een groot event uit te laten groeien en het een gezellig loopevent voor heinde en verre te maken."

Vernieuwde opzet
De Maasdijk kent dit jaar een vernieuwde opzet. Alle deelnemers finishen op zaterdagavond 16 juni gezamenlijk in het centrum. En dat is niet de enige primeur: in samenspraak met Osse horeca zijn de Maasdijkfeesten georganiseerd. LinkedOss staat open om meer evenementen te sponsoren. Evenementorganisaties kunnen zich hiervoor melden bij LinkedOss, net zoals Osse ondernemers die zich ook willen inzetten voor hun stad. "Organisaties mogen zich altijd bij ons melden. Dan maken we een afweging of het initiatief past binnen onze doelstellingen en of we hen eventueel kunnen helpen zodat we samen gaan voor een beter Oss."

Kijk voor meer informatie op de website: www.linkedoss.nl.

Lees hier meer over De Maasdijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant