Flabbergasted
Flabbergasted Foto: Sarai van Well

Dansend de finish over met de De Maasdijk Feesten

Algemeen 446 keer gelezen

OSS | De hardloopschoenen mogen zaterdag 16 juni worden ingeruild voor een paar kekke dansschoenen. Na afloop van De Maasdijk vindt er een groot feest plaats op de Heuvel in het Osse centrum. "De Maasdijk eindigt dit jaar in het Osse centrum, daar moeten we natuurlijk een feestje van maken", laat organisator Remy van der Kwartel van Partycrew weten.

Het idee voor de Maasdijk Feesten ontstond bij de horeca van de Heuvel. "De Maasdijk eindigt dit jaar op de Heuvel, de horecaondernemers wilden daar graag een feest van maken. Aangezien wij eerder dit jaar al Muziekboulevard en Absolute Orange hebben georganiseerd, waar ze enthousiast over waren, kregen wij de opdracht om de Maasdijk Feesten op te zetten."

Line-up
"We plaatsen een podium op de Heuvel, dat zal het eerste zijn wat de hardlopers zien als zij over de finish komen." Van der Kwartel heeft gezorgd voor een gevarieerde line-up die de 16de het podium betreedt. "'s Middags houden we het rustig met een aantal DJ's en een band. We hebben te maken met een gevarieerde doelgroep, waar we ook rekening mee willen houden. Niet alleen de hardlopers, maar ook de mensen die genieten op het terras, het winkelend publiek en marktbezoekers. Als de winkels sluiten dan breekt het feest echt los, later op de avond zullen we ons meer gaan richten op jongeren. Om 18.00 uur betreedt bijvoorbeeld DJ Silly Putty het podium." Andere artiesten zijn onder andere Flabbergasted, Vunzige Deuntjes en DJ Kelvin.
Feest
Van der Kwartel kijkt uit naar het feest. "We hebben er super veel zin in. We hopen op mooi weer, maar ook op regen zijn we ingespeeld. Dan plaatsen we een overkapping en kan het feest gewoon doorgaan." Het feest is gratis te bezoeken. Kijk voor de hele line-up op http://www.uitpuntoss.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant