Dit jaar heeft de Nacht van Muzelinck het thema camping.
Dit jaar heeft de Nacht van Muzelinck het thema camping.

Swingend de nacht in tijdens de Nacht van Muzelinck

Algemeen 603 keer gelezen

OSS | De tweede editie van de Nacht van Muzelinck zal komende zaterdag, op 23 juni van 19.00 tot 2.00 uur plaatsvinden. Dit jaar heeft de Nacht het thema camping. Dit zal direct te zien zijn wanneer men het terrein betreedt; de prachtige kunstcaravans van Tour d'artistique staan prominent op het grasveld voor Muzelinck.

Verder zijn alle ruimtes ingericht naar dit thema. Zo wordt er opgetreden in de ruimtes Glamping, Kamperen bij de boer, Retro camping en is er natuurlijk een Bonte avond. Er is een grote diversiteit aan optreden met diverse soorten muziek, theater, dans. Er is ook beeldende kunst te bewonderen én te beleven. Tussen 19.00 en 21.00 uur is er kinderanimatie. Kinderen kunnen een stempelkaart halen en verschillende activiteiten doen.

Swingen
Alle optredens tijdens de Nacht van Muzelinck zijn puur met veel jong talent, maar ook zeer ervaren artiesten als Babs van Balveren en Jeroen Princen bestijgen één van de zeven podia. Balletschool Dimphy trapt om 18.45 uur af met de première van de voorstelling Teuns toverbal, een voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen op de basisschool. Met Bigband 5-6-'07 wordt de nacht in geswingd. Aanwezige muzikanten en anderen kunnen mee muziek maken tijdens de jamsessie vanaf 1.15 uur.

Vrij toegankelijk
Mede dankzij de medewerking van Platform Vrijetijd Oss en sponsoren is de Nacht van Muzelinck dit jaar vrij toegankelijk. Muzelinck hoopt op deze manier zo veel mogelijk bezoekers in aanraking te brengen met kunst en cultuur en wil alle amateurkunstenaars uit Oss en omgeving een professioneel podium bieden. Het programma van de Nacht van Muzelinck is te vinden op de website: www.muzelinck.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant