Theater De Lievekamp.
Theater De Lievekamp. Foto: Leon Voskamp

Een jaar lang gratis naar de Lievekamp

Kunst en cultuur 687 keer gelezen

OSS | Ter ere van haar 50-jarig jubileum geeft theater De Lievekamp voor het nieuwe theaterseizoen een Golden Ticket weg. Je maakt kans op deze exclusieve prijs door het juiste antwoord op een speciale prijsvraag te raden via www.lievekamp.nl.

Het Golden Ticket is geldig voor 2 personen gedurende het gehele jubileumseizoen en geeft gratis toegang tot alle voorstellingen. Om kans te maken op dit exclusieve Golden Ticket is er een speciale prijsvraag in het leven geroepen: Hoeveel bezoekers hebben in de afgelopen 50 jaar in totaal ons theater bezocht? Het gaat hierbij om alle geregistreerde bezoeken (dus alle bezoeken met een kaartje) op de professionele én amateurvoorstellingen van september 1968 tot augustus 2018.

Meedoen
Meedingen naar deze prijs kan door een antwoord (een getal) in te sturen via de speciale jubileumpagina op de website van theater De Lievekamp. Degene die het dichtst bij het juiste getal zit, ontvangt het Golden Ticket. Er kan per persoon slechts één antwoord worden ingezonden. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het jubileumweekend van 22 en 23 september. Indien de winnaar al kaarten bezit voor seizoen 2018/2019, dan krijgt diegene uiteraard het volledige aankoopbedrag van de bestelde kaarten terug.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant