Tour de France.
Tour de France. Foto: Ties van Dooren

Maak kans op mooie prijzen met Kliknieuws Tourspel!

Algemeen 1.033 keer gelezen

OSS | Ben jij echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2018. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner binnen Noordoost-Brabant en de Kop van Noord-Limburg wint bovendien ook nog eens mooie prijzen!

Het Kliknieuws Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, alle weekbladen van Uitgeverij Talvi BV. Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk. Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.

Prijzen
Aan de winnaar van het Tourspel 2018 mogen we een trek racefiets ter waarde van 699 euro uitreiken. De fiets is beschikbaar gesteld door Bike+ uit Oss. De tweede prijs zijn twee baantickets voor Golfbaan Stippelberg ter waarde van 130 euro. Let op: hierbij heb je enkel toegang met een golfvaardigheidsbewijs (GVB). De derde prijs is een JBL bluetoothspeaker type flip 4 ter waarde van 119 euro. De speaker is beschikbaar gesteld door PGK Electronics uit Oss. De vierde prijs is een waardebon bij restaurant Mister Nelson ter waarde van 100 euro. De vijfde prijs is een tegoedbon voor twee personen voor een kaas- en wijnavond ter waarde van 70 euro. Deze is beschikbaar gesteld door Oele Wijnimport uit Megen. De zesde prijs is een dinerbon voor twee personen bij restaurant Onsz in Oss. 

Meedoen?
Surf naar www.poules.com/kliknieuws en vul je voorspellingen in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant