Archieffoto.
Archieffoto. Foto: Aileen van Tilburg

Workshops voor werkzoekenden

Zakelijk 275 keer gelezen

OSS | Stefanie Coors en Linda Teunissen van Actief Werkt! leiden op donderdag 5 en 12 juli interactieve workshops over je cv en motivatiebrief. De workshops voor werkzoekenden worden georganiseerd door Trudi Klaassen, eventmanager bij DeBroekriem.

Tijdens deze workshops wordt ingegaan op de manier waarop je van een cv en motivatiebrief je visitekaartjes maakt, zodat je een goede eerste indruk maakt bij een mogelijke werkgever of recruiter.

Sollicitatiebrief
De overzichtelijkheid en leesbaarheid van het cv en een optimale indeling, waardoor je kwaliteiten en ervaring eruit springen, komen eveneens aan bod. Verder wordt er ingegaan op de inhoud van de sollicitatiebrief, de schrijfstijl en de optimale lengte.

Aanmelden
De workshops 'Maak van je cv je visitekaartje!' en 'Maak van je brief je visitekaartje!' vinden plaats op donderdag 5 en donderdag 12 juli van 9.30 tot 11.30 in het Desso House aan de Molenweg 81A in Oss. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en via www.debroekriem.nl

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant