Fietsen (archieffoto).
Fietsen (archieffoto). Foto: Birgit Barten

Fietsen door de mooie omgeving van Bernheze

Algemeen 784 keer gelezen

BERNHEZE | TRV Bernheze houdt voor de 21e maal de jaarlijkse Bernhezer Fiets3Daagse van dinsdag 24 tot donderdag 26 juli.

Door de gemeente Bernheze en omliggende gemeenten zijn weer een aantal prachtige routes samengesteld van 40 of 60 kilometer, waarbij je op je gemak kunt genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft. Halverwege de route is er een stempelpost en heeft de gelegenheid om voor de inwendige mens te zorgen. Ook onderweg zullen voldoende horecagelegenheden worden gepasseerd.

Startpunten
Er wordt gestart op de volgende plaatsen: dinsdag 24 juli bij de Meierijsche Museumboerderij aan Meerstraat 28 in Heeswijk-Dinther, woensdag 25 juli bij De Riethoeve, Lendersgat 1 in Vorstenbosch en donderdag 26 juli bij Pannenkoekenhuis Heesch aan Osseweg 8 in Heesch. Elke dag kan er gestart worden tussen 9.00 en 12.00 uur, de finish is uiterlijk om 17.00 uur. Zoals gebruikelijk zijn de routes uitgeschreven. Er kan gekozen worden om één, twee of drie dagen mee te fietsen. Inschrijfgeld is 3 euro per dag of 7,50 euro voor drie dagen. Kinderen tot 11 jaar fietsen gratis mee. Elke dag kan er mee worden gedaan aan de levensmiddelenloterij. Deelnemers kunnen een fiets winnen, die op het eind van de derde dag wordt verloot. Het winnende lot wordt op donderdag na 13.00 uur bekend gemaakt bij de finish.
Neem voor meer informatie contact op met Marga Cornielje via 06 14643707.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant