Zevenheuvelenloop
Zevenheuvelenloop

In twaalf weken klaargestoomd voor Zevenheuvelenloop

Sport 513 keer gelezen

OSS | Bij AV Oss '78 start op woensdag 29 augustus de hardloopcursus Run to the start. Deze cursus bereidt hardlopers in twaalf weken tijd voor op hun deelname aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen, waar traditiegetrouw de afstanden zeven en vijftien kilometer worden afgelegd op zaterdagavond 17 en zondag 18 november.

De cursus wordt verzorgd door een professionele trainer die de cursisten twaalf weken lang begeleidt en coacht. Je leert de juiste loophouding- en techniek, er is aandacht voor spierversterking en uithoudingsvermogen en voor blessurepreventie en voeding. Je traint één keer per week met een groep en daarnaast één of twee maal per week zelfstandig, op basis van een trainingsschema.

Meer informatie
De trainingen vinden plaats op woensdag van 18.00 tot 19.15 uur en van 19.30 uur tot 20.45 uur op de atletiekbaan van AV Oss '78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss. De trainingen starten op woensdag 29 augustus. De kosten voor deelname bedragen 49 euro. Kijk voor meer informatie op www.avoss78.nl. Aanmelden kan per mail via RTTS@avoss78.nl. Vermeld hierbij je naam, geboortedatum, woonplaats en telefoonnummer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant