Speeddaten op de kermis
Speeddaten op de kermis

Speeddaten op de Osse kermis; een romance in de Rups

Algemeen 697 keer gelezen

OSS | De Osse kermis staat dit jaar in het teken van de liefde. Singles uit Oss kunnen op speeddate in de Rups. "Hoe mooi zou het zijn als we over twee jaar een koppel hebben dat trouwt op de kermis", vertelt een enthousiaste Bianca Hoegée, evenementencoördinator van het Centrummanagement Oss.

Het idee voor het speeddaten op de kermis ontstond bij het kermisteam tijdens een brainstormsessie. "We kijken ieder jaar hoe we de Osse kermis nog leuker kunnen maken. Dit jaar kwamen we op het idee om het een liefdevol tintje te geven. We willen vrijgezellen uit Oss samenbrengen." Inmiddels hebben zich al vijftig mensen aangemeld voor het speeddaten. "Deze mensen worden verdeeld in leeftijdsgroepen. Tijdens de Ladies Night gaan zij in koppels de Rups in." In totaal kunnen zestien koppels tegelijkertijd in de attractie. "Je kunt elkaar even heimelijk in de ogen kijken voordat het doek over de attractie gaat en je in een soort blinddate setting zit. Als het klikt kun je daarna nog verder praten in een van de love area's bij diverse horeca aan de Heuvel en in de Peperstraat." Aanmelden voor het speeddaten kan tot woensdag 1 augustus via bianca@centrummanagementoss.nl

Vriendengroep
Naast singles is het kermisteam ook op zoek naar stoere vriendengroepen. "Dit jaar kunnen vriendengroepen meedoen aan de Osse Kermis Battle. Een wedstrijd waarin twee groepen verschillende opdrachten uitvoeren in snelle kermisattracties. Zo gaan ze bijvoorbeeld het portret van Máxima namaken in een achtbaan." Om de Osse bewoners op de hoogte te houden van de wedstrijd worden de twee groepen tijdens hun strijd gevolgd door 412TV. "De winnende vriendengroep krijgt per persoon twintig kermismunten waardoor je eigenlijk gratis van de kermis kunt genieten." Inschrijven voor de wedstrijd kan door een bericht te plaatsen op de Facebook-pagina van de Osse Kermissen, waarin je laat zien hoe stoer je vriendengroep is. Op woendag15 augustus worden de twee finalisten, met de meeste likes op de Facebook-pagina bekendgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant