Afbeelding

Bike+ verzorgt hoofdprijs van Kliknieuws Tourspel

Algemeen 319 keer gelezen

OSS | Ook dit jaar vindt traditiegetrouw de Bike+ Toer plaats. De gezinsfietstocht kent deze editie een vernieuwde opzet. In plaats van het laatste weekend van augustus wordt de gezellige fietstocht op zondag 9 september tijdens de Open Monumentendag gehouden. "Een mooie combinatie", noemt Jacqueline Vos, bedrijfsleider van Bike+, de nieuwe uitgestippelde routes die langs monumenten voeren. "Deelnemers kunnen niet alleen genieten van de fietstocht maar ook een kijkje nemen bij diverse monumenten in de regio."

Het is alweer de achttiende editie van de Bike+ Toer, die elk jaar in samenwerking met toerclub De Windmolens uit Geffen wordt georganiseerd. Deelnemers kunnen kiezen uit drie routes met verschillende afstanden. "Ze kunnen kiezen uit 35, 45 en 55 kilometer. Er zijn meerdere pauzeplaatsen. De routes lopen door Oss en haar kernen", vertelt Jacqueline.

Bike+ Toer
Start- en eindpunt van de tocht is Hotel de Naaldhof aan de Docfalaan 22 in Oss. Hier is voldoende parkeergelegenheid. De start is tussen 10.00 en 12.30 uur. Inschrijven kost 3 euro per persoon en 5 euro per gezin. De finish en sluiting is rond 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.dewindmolens.nl of bel naar telefoonnummer (06) 51 53 25 89.

Bike+
Sinds oktober vorig jaar staat Jacqueline aan het roer van fietsgigant Bike+. En dat bevalt haar goed. "Ik heb het stokje overgenomen van mijn man John, die van zijn hobby duiven nu zijn werk heeft gemaakt. Vind het super leuk om te doen en heb mijn draai helemaal gevonden", zegt Jacqueline die al negentien jaar met veel plezier bij Bike+ werkt. In de ruime showroom van de fietszaak aan de Obrechtstraat 19 in Oss zijn onder meer fietsen, elektrische fietsen en racefietsen van diverse topmerken te vinden. Daarnaast is er de keuze uit allerlei fietsaccessoires. "We hebben een gezellig en enthousiast team waarbij service hoog in het vaandel staat. Op dit moment zijn we op zoek naar een monteur voor onze werkplaats waar het het gehele jaar al druk is."

Hoofdprijs Tourspel
Bike+ verzorgt de hoofdprijs van het Kliknieuws en Bike+ Tourspel. De prijs is een fraaie racefiets van het merk Trek ter waarde van 699 euro. "Een sportieve racefiets voor de beginner die enthousiast is geraakt van de mooie tochten van de Tour de France", vertelt Jacqueline.

Dagprijs
Naast een hoofdprijs geeft Jacqueline tot aan het einde van het wielerevent elke dag een prijs weg via de Facebook-pagina van Weekblad Regio Oss. De dagprijs bevat een fietscomputer, bidon, voedingssupplement en kortingsbon. Om hierop kans te maken, hoef je alleen de Facebook-pagina van Weekblad Regio Oss te liken en in een reactie onder het bericht te laten weten waarom jij de dagprijs wilt winnen. Iedere dag zal er via het sociale platform een winnaar bekend worden gemaakt.

Meer informatie
Neem voor meer informatie een kijkje op www.bikeplus.nl of bel naar telefoonnummer (0412) 403878. Kijk ook op de website www.stadsarchiefoss.nl voor meer informatie over de Open Monumentendag op zondag 9 september. Er zijn deze dag allerlei activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant