De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers.

'We gaan echt niet klagen over het zomerse weer'

Algemeen 544 keer gelezen

'Heet hè! Maar we klagen niet hoor. Dit horen we dagelijks in onze winkels. We zeggen het ook iedere dag, maar ik wil er toch echt niet over klagen. Ik denk maar zo, het is zo weer herfst en dan zijn we het grijze, druilerige weer zó zat.

Eigenlijk word ik alleen maar heel blij van deze zonnige tijden. Iedereen is vrolijk, heeft vakantie, of krijgt het bijna. Gelukkig zijn de meeste scholieren geslaagd voor hun examens. Wat een fijn gevoel.

Lekker eten
We koken lekker makkelijk, of we koken helemaal niet en fabriceren iets in mekaar met een lekker tapasbrood van de bakkers Lamers bijvoorbeeld en een salade. Deze week hebben we ook weer een lekker idee met Kruidig Kreta en tzatziki uit de keuken van Bon Fromage. Haal wat gyrosvlees bij de slager en klaar ben je.


Wijn
Ook lekker en zomers is om er een goede wijn witte bij te drinken. Maar het is niet elke dag feest...

Fruit
Waar ik ook het echte zomerse gevoel bij krijg is fruit van het seizoen. Daar gaan we de komende weken nog meer mee werken. Frambozen, bessen, bramen, meloen, mango, perzik. het is nu allemaal eetrijp en met het perfecte bodempje erbij maken we 'frisse fruitvlaaitjes' waar je je vingers bij aflikt.

Proeven
Ik kan het niet uitleggen. Komt u ze maar gewoon proeven in onze winkels.

Zonnige groeten en fijne zomerdagen!'

Lizzy Lamers Green,
de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant