Afbeelding
Foto: Ellen Beenhakker

P. van Schijndel Sport en Bedrijfskleding naar groter pand aan de Kerkstraat

Zakelijk 993 keer gelezen

GEFFEN | P. Van Schijndel Sport- en Bedrijfskleding verhuist eind augustus naar een aanzienlijk groter pand aan de Kerkstraat.

Patrick van Schijndel opende in januari 2016 zijn winkel in bedrijfskleding aan de Kloosterstraat 5 in Geffen. Zelf actief als ondernemer in betonwerk, wist hij als geen ander wat belangrijk is aan goede bedrijfskleding. "Bedrijfskleding moet van goede kwaliteit zijn, lekker zitten, er leuk uitzien en aantrekkelijk geprijsd zijn." Met merken als Dassy, Havep, Tricorp, Sioen en Santino wist hij in korte tijd een brede collectie bedrijfskleding samen te stellen en een mooie klantenkring op te bouwen. "Ik sta achter onze producten en luister ook naar de ervaringen vanuit de praktijk. Daarnaast is service zeer belangrijk. We voorzien de kleding van bedrijfslogo's en bezorgen bijvoorbeeld een bestelling als dat beter uit komt. We zetten graag dat stapje extra." De aanpak van P. Van Schijndel blijkt in een behoefte te voorzien. De winkel aan de Kloosterstraat werd te klein. "Toen het pand van Bosch van Erp vrij kwam, was dat voor ons een directe oplossing. In het nieuwe pand kunnen we onze artikelen beter presenteren en hebben we de beschikking over een ruim magazijn voor de voorraad."
In de nieuwe winkel is een apart gedeelte ingericht voor sportkleding. "We bieden onder meer het complete assortiment voor voetbalclubs, maar ook andere sporten kan men bij ons terecht." De verbouwing van het pand aan de Kerkstraat is nagenoeg klaar. "Voor Effe noar Geffe is de nieuwe winkel geopend", lacht Van Schijndel.
Info: www.vanschijndelsportenbedrijfskleding.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant