Afbeelding
Foto: Ellen Beenhakker

Marco Adriaansen enthousiast over CurlSys-kniptechniek

Zakelijk 1.789 keer gelezen

OSS | Het is heerlijk koel bij Hairfashion Marco Adriaansen aan de Zaltbommelseweg 16 in Oss. "De klanten weten dat wij airco hebben, dus ze vinden het aangenaam om juist nu naar ons te komen. Ja, ondanks de tropische temperaturen houden we ons en uw hoofd koel", lacht Adriaansen.

Ondanks zijn veertig jaar ervaring als kapper, is Marco Adriaansen altijd bezig met vernieuwing. Zowel als ondernemer als vakinhoudelijk. Afgelopen jaar investeerde hij in trainingen in de CurlSys-kniptechniek van Brian Mclean. Vanaf januari dit jaar gebruikt hij het in zijn salon. CurlSys is een speciale techniek waarbij onzichtbare of uitgezakte krullen weer tevoorschijn komen en het haar meer volume krijgt. Adriaansen: "Het is een intensieve behandeling, ook voor ons als kapper, die afhankelijk van de haarlengte anderhalf tot twee uur duurt. De resultaten zijn echt indrukwekkend. Tot mijn verbazing kunnen we ook veel klanten met krullend haar helpen. Krullend haar wordt vaak droog en is moeilijk in model te krijgen. Met CurlSys kunnen we deze mensen echt een oplossing bieden."
Bij een CurlSys behandeling wordt het haar twee maal geknipt en geruime tijd gemasseerd met als resultaat meer beweging, meer volume en een mooiere valling. Vanwege de geruime tijd die een behandeling duurt, is de prijs ook hoger. "Daar staat tegenover dat het haar maar eens in de drie tot vier maanden geknipt hoeft te worden. Opvallend is trouwens dat we zien dat de valling van het haar na een tweede knipbeurt mooier is."

Specialisatie
Hairfashion Marco Adriaansen is de enige kapsalon die CurlSys mag toepasen. Vaktechnisch gezien wil Adriaansen zijn medewerksters op meerdere gebieden specialiseren. Zo worden enkele medewerksters opgeleid tot Master of Colour bij Artistique. "Balayage, folies, grijstinten; we verven tegenwoordig hele kunstwerken in het haar. Het lijkt eenvoudig, maar kennis van methodes, producten en effecten op het haar zijn essentieel. Daarin kunnen we ons onderscheiden."
Meer info: www.hairfashionmarco.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant