Meet & Eat in Wijkcentrum Schadewijk.
Meet & Eat in Wijkcentrum Schadewijk.

Maak kennis met buurtbewoners tijdens Meet & Eat in de Schadewijk

Algemeen 415 keer gelezen

OSS | Stichting Thuis in Oss organiseert op zaterdag 1 september weer een Meet & Eat in de wijk. Dit keer in wijkcentrum Schadewijk aan de Leeuwerikstraat 2.

Buurtbewoners, Ossenaren én nieuwe Ossenaren, en andere belangstellenden kunnen dan aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd bestaande uit gerechten die de bezoekers zelf meebrengen. Thuis in Oss zorgt voor de drankjes en voor activiteiten voor kinderen.

Feestelijk tintje
Deze Meet & Eat krijgt een extra feestelijk tintje, want voormalig wethouders Gé Wagemakers en Annemiek van de Ven en voormalig gemeentesecretaris Marie-Louise van Schaijk komen een check overhandigen aan Thuis in Oss om haar activiteiten te ondersteunen. Het bedrag is ingezameld tijdens hun afscheidsreceptie eerder dit jaar.

Meer informatie
De Meet & Eat vindt plaats op zaterdag 1 september van 15.00 uur tot 19.00 uur in het wijkcentrum aan de Leeuwerikstraat 2. Aanmelden voor deze Meet & Eat kan tot donderdag 30 augustus via de website www.thuisinoss.com. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant