Gerookte paling bij De Visscher Visspecialiteiten.
Gerookte paling bij De Visscher Visspecialiteiten.

Paling roken bij De Visscher Visspecialiteiten in de Walstraat

Zakelijk 617 keer gelezen

OSS | Eén van de echt oude tradities die horen bij de kermis is die van vers gerookte paling. Veel mensen hebben vorig jaar al genoten van de vers gerookte paling bij De Visscher Visspecialiteiten aan de Walstraat 2B in het Osse centrum. Ook dit jaar komt kampioen palingroken Sander Koelewijn uit Spakenburg in de Walstraat de lekkerste paling vers roken.

Hij selecteerde voor Oss de beste paling en komt die ter plekke roken bij De Visscher Visspecialiteiten. "Zo kunt u genieten van vers gerookte malse paling van topkwaliteit. Op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018 stookt hij het vuur op en is de eerste 'hang' rond 12.00 uur gerookt", aldus eigenaar Victor de Visscher. "Daarnaast hebben we natuurlijk de heerlijke visslaatjes, lunchhapjes, belegde broodjes en kant-en-klaar maaltijden om lekker van te smullen zonder lang in de keuken te hoeven te staan."

Kermissfeer
Wilt u in de kermissfeer blijven? "Dat is geen probleem. Tijdens de kermisdagen zijn we alle dagen geopend tot minimaal 20.30 uur en kunt u op het terras genieten van lekkere krokant gebakken kibbeling of lekkerbekken. We hebben ook een compleet menu met friet, sausjes en rauwkost en een drankje. Ook voor iedereen met een glutenintolerantie hebben we menu's en belegde broodjes."

Lekkers uit zee
Bij De Visscher Visspecialiteiten in de Walstraat in Oss vindt u voor ieder wat wils en van alles om te genieten van al het lekkers uit zee. "Van een lekker bosje vers gerookte paling, een snack of hapje tussendoor tot een heerlijke maaltijd." Alle kermisdagen geopend tot 20.30 uur, zondag vanaf 12.00 uur open.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant