Een Flowerbox van DFM Bloemen & Planten.
Een Flowerbox van DFM Bloemen & Planten.

Flowerbox zeer geschikt om mensen op een originele manier te verrassen

Zakelijk 1.022 keer gelezen

OSS | DFM Bloemen & Planten is gestart met iets nieuws: de Flowerbox. Het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid.

Volgens Kim van der Steen van DFM Bloemen & Planten ontstond het idee eerder dit jaar. "Als we bijvoorbeeld naar Valentijnsdag kijken, dan zijn er veel mogelijkheden om je geliefde te verrassen. Vaak wil je dan net iets meer uitpakken dan een bosje bloemen. We hoorden van de 'Flowerboxen' met rozen, maar die zijn vaak ontzettend duur. Wij hebben daarom besloten om ons hier ook op te richten, maar dan wel aanzienlijk goedkoper. Uiteraard wel met de hoge kwaliteit die mensen van ons gewend zijn en we maken alles met liefde." Overigens is de Flowerbox zeker niet alleen geschikt voor Valentijnsdag. "Het is een mooi en luxe cadeau dat je kunt geven aan mensen om wie je geeft. Voor een verjaardag bijvoorbeeld, een bruiloft of als kraamcadeau. Een leuke ooievaarsknuffel erbij en je kunt mensen op een originele manier verrassen."

Drie maten
Flowerbox by DFM Bloemen & Planten start met drie boxen van verschillende groottes. Alle maten dozen zijn namelijk te verkrijgen in witte rozen, rode rozen en met gemengde bloemen. "Maar als mensen iets anders willen, kunnen ze contact met ons opnemen. We luisteren graag naar de wensen van de klant."

Gemak
Ze hoopt dat de Flowerbox een succes gaat worden. "We willen mensen een stukje gemak meegeven. Wat is er nou makkelijker dan naar onze webshop te gaan en de box naar wens te kiezen? We bezorgen vervolgens op ieder gewenst adres in Nederland." De Flowerbox is te bestellen op www.flowerboxbydfm.nl of in de vestigingen van DFM Bloemen & Planten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant