De Bakkers Lamers.
De Bakkers Lamers. Foto: Leon Voskamp

'We gaan aan de slag met nieuwe ideeën en producten'

Zakelijk 232 keer gelezen

'Terwijl sommigen nog van hun laatste vakantiedagen genieten zijn de meesten onder ons alweer terug. En wat een zomer hebben we gehad. Ik heb werkelijk niemand gesproken die in een gebied heeft gezeten waar het slecht weer was. En nu het gewone ritme weer oppakken. Uiteindelijk is dat toch ook weer fijn. Weer aan het werk, kinderen bijna naar school en het dagelijkse doen en laten hebben we weer zo te pakken.

Wij zijn dit jaar naar Spanje geweest. En zo leuk is het altijd om op je buitenlandse bestemming een lokale bakker te zoeken, een supermarkt die net wat anders is (meestal veel groter) dan bij ons. De groenteboer of een goede slager vinden en natuurlijk ook de lokale restaurantjes. Heerlijk…. hoort toch ook echt bij het vakantiegevoel. En eenmaal weer thuis kun je ook weer optimaal genieten van je 'eigen' winkels en restaurantjes. Thuiskomen is ook gewoon weer heel fijn. Elk jaar zijn wij ook weer erg blij te merken dat ook u de weg weer naar onze winkels en webshop weet te vinden. Dat waarderen we echt ontzettend. In deze tijd waar boodschappen doen steeds meer ingepast wordt in daar waar je op dat moment bent is het feit dat u echt weer kiest voor onze winkel, onze producten: een waardering voor ons werk.

Wij hebben onze batterij weer opgeladen en kunnen weer volop aan de slag. Nieuwe ideeën, nieuwe producten en niet te vergeten… de start begin oktober met de bouw van onze nieuwe bakkerij aan de Cereslaan in Heesch.

We zijn blij u weer te ontmoeten in onze winkels in Oss en Heesch en staan graag weer klaar voor u. Van 7.00 uur 's ochtends alles ovenvers!

Bart Lamers
de bakkers Lamers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant