Afbeelding

Nieuwe locatie van Lisette Haarmode aan Vierhoeksingel

Zakelijk 2.472 keer gelezen

OSS | Ruim 25 jaar was Lisette Haarmode gevestigd aan de Roodborststraat in Oss. Sinds augustus heeft Lisette echter de Schadewijk verlaten en is de kapsalon gevestigd aan de Vierhoeksingel.

"Uiteindelijk heb ik toch de beslissing genomen om naar een centrale locatie te verhuizen", aldus eigenaresse Lisette. "Toen ik startte aan de Roodborststraat was daar nog een actief buurtwinkelcentrum met een groot aantal winkels. Het was ook een doorgaande weg naar een groot aantal bedrijven. Veel mensen kwamen langs mijn kapsalon op weg naar en van hun werk. Op die manier bleven we onder de aandacht en liepen de mensen bij ons binnen. Maar kijk nu. De bedrijvigheid is afgenomen en er komt praktisch geen verkeer meer in dat deel van Oss. Natuurlijk heb ik nog steeds mijn vaste klanten, maar die komen speciaal met de auto naar mij toe. Dat kan ook op onze nieuwe locatie." Toen ze langs het pand aan de Vierhoeksingel kwam waar voorheen de groentezaak van Ben de Bekker was gevestigd, ontstond het plan voor de verhuizing.

Uitdagingen
Het was geen eenvoudige beslissing om te verhuizen. "Ik kon het wel volhouden aan de Roodborststraat, maar er moesten wel nieuwe klanten bij komen, wil je met een team aan het werk kunnen blijven. Dat werd steeds moeilijker. Natuurlijk heb ik overwogen om te stoppen, maar het kappersvak kent nog zoveel uitdagingen. Ik heb drie gouden medewerkers waarmee ik de zaak verder wil uitbouwen. Tot mijn plezier werkt ook mijn dochter regelmatig in de zaak mee. Dus ondanks mijn leeftijd wil ik nog graag verder gaan."
Over de nieuwe locatie is Lisette nu al meer dan tevreden. "We krijgen veel positieve reacties op de aankleding en inrichting. Als ik naar buiten kijk, zie ik bedrijvigheid. Mensen lopen spontaan binnen. Dat hebben we jaren niet meer meegemaakt. Het geeft direct weer energie. Onze formule is goed werk leveren tegen betaalbare prijzen. En laten we vooral de gezelligheid niet vergeten." Dames, heren, kinderen zijn welkom, met of zonder afspraak. Lisette Haarmode Vierhoeksingel 1a Oss, telefoonnummer (0412) 62 78 22.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant