Patrick Passage (midden)
Patrick Passage (midden)

'Lekker vertrouwd' nieuwe naam in het Osse centrum

Zakelijk 3.219 keer gelezen

OSS | Patrick Passage opent op 2 oktober lunchrestaurant Lekker vertrouwd op de plaats waar nu Brownies & Downies is gevestigd, aan de Oostwal in Oss. Passage, eigenaar en kok, brengt daar een menukaart die vooral is gebaseerd op lokale ingrediënten en streekproducten. Vandaar ook de keuze van de naam voor het restaurant. Hij blijft samenwerken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Passage, nu nog franchisenemer van Brownies & Downies: "Ik wil graag zelfstandig ondernemen, meer regie over mijn restaurant en menukaart. Binnen een franchiseformule bestaat die ruimte niet vanwege de regels die er gelden. Zo wil ik graag veel meer samenwerken met lokale ondernemers en werken met mooie lokale ingrediënten en streekproducten. We zitten hier midden in een regio met agrifood ondernemers. Dat biedt geweldige kansen. Dat ga je in oktober ook aan mijn menukaart zien. Het broodje van de maand is dan bijvoorbeeld een luxe broodje met heerlijke Fenegriek kaas van Boer Spierings." Van zijn medewerkers neemt Passage geen afscheid. "Ieder mens heeft een talent. Ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En als je dat talent gebruikt, worden mensen daar heel gelukkig van. Dat zie je bij ons. Het enthousiasme en blijdschap spatten er iedere dag weer vanaf. Dat maakt mijn werk ook bijzonder. Dat is echt gedeeld plezier. Dat wil ik voor geen goud missen. Dus behalve de menukaart verandert er niet zo veel. Maar voor mij is die menukaart essentieel, want daar kan ik mijn professionele hart in kwijt. Daar heb ik echt zin in."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant