Afbeelding

Onderzoek naar spoorwegdrama in volle gang

Algemeen 3.178 keer gelezen

OSS | Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval op station Oss West is in volle gang laat de politie weten. Ook onder agenten is de verslagenheid groot. 

Bij het ongeluk kwamen donderdagochtend vier kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar uit Oss om het leven. Een vijfde kind (11) uit Oss en vrouw (32) uit Heesch raakten zwaargewond. Beiden liggen nog altijd in het ziekenhuis. Over hun toestand kan nog niets worden gemeld. 

Onderzoek
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordt uitgebreid onderzocht. De politie doet onder meer onderzoek naar de bakfiets, bekijkt camerabeelden en spreekt met getuigen. Er zijn momenteel nog geen conclusies te trekken over de toedracht van het ongeval. Het onderzoek moet daar duidelijkheid over scheppen. 

Hartverwarmende berichten 
Via social media heeft de politie hartverwarmende reacties ontvangen van mensen die meeleven met de betrokken hulpverleners. "Iedereen binnen de politie leeft enorm mee met de betrokken families, de school, de kinderopvang en iedereen die bij dit vreselijk ongeluk betrokken is. Ook onder onze collega's is de verslagenheid groot en het doet iedereen goed om zulke hartverwarmende reacties te mogen ontvangen", vertelt teamchef Helma Vos.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant